Cele mai frumoase croaziere în jurul lumii pentru următorii 2 ani

Dacă ești dispus să petreci între 3 și 8 luni pe apă ai la dispoziție opțiuni multiple pentru a selecta o croazieră fascinantă. Nu rata ocazia de a explora porturi și orașe noi în următorii doi ani optând pentru una dintre cele mai frumoase croaziere în jurul lumii.
În 1522 un vas puțin mai mare decât un iaht a navigat pentru prima dată în jurul lumii. Călătoria riscantă a început cu o flotă, dar la final nu a rămas decât un singur vas, iar 50 de membri ai echipajului și-au pierdut viața, inclusiv căpitanul. Juan Sebastian Elcano și cei 18 membri ai echipajului care au supraviețuit au ajuns în Sevilia la 3 ani după începutul călătoriei. 
Din fericire croazierele au devenit mult mai sigure și confortabile de atunci, iar visul de a naviga spre imensitatea apelor albastre și de a explora multiple destinații exotice în timpul călătoriei devine o realitate pentru tot mai mulți călători. Cele mai frumoase croaziere în jurul lumii îți oferă șansa de a experimenta universul albastru sau turcoaz al apelor oceanice prin utilizarea unor ambarcațiuni luxoase și sigure.
Deși croazierele mai scurte pot avea clienți foarte variați, pasagerii pentru cele din jurul lumii tind să depășească vârsta de 45 de ani și sunt dispuși să cheltuiască sume destul de ridicate în timpul voiajului magnific. Ambarcațiunile au dimensiuni mai mici, fiind foarte utile pentru vizitarea locațiilor variate. De asemenea, este un avantaj și faptul că pot acosta în porturi mai puțin frecventate, care nu sunt accesibile navelor foarte mari.
„Companiile au perfecționat noțiunea de croazieră în jurul lumii. Nu vei călători doar pentru un spectacol pe apă în stil Broadway, ci te poți focaliza pe ceea ce vrei să vezi, fără să faci un compromis pentru că nava nu poate acosta într-un anumit port.
Pentru mulți călători o croazieră în jurul lumii este un obiectiv important, o aventură incredibilă pe care o vor ține minte toată viața. În același timp, croazierele sunt o experiență de socializare, ceea ce înseamnă că îți poți face prieteni de durată în rândul pasagerilor”
, a explicat Colleen McDaniel, redactor șef al publicației Cruise Critic.
Tehnologia a făcut croazierele mult mai atractive pentru că este foarte ușor să se mențină comunicarea cu familia sau colegii de birou, în caz de nevoie.

 
Iată care sunt cele mai frumoase croaziere în jurul lumii din următorii 2 ani:

 
1. Cunard

Prima croazieră continuă în jurul lumii  a fost realizată de o navă Cunard numită Laconia, în 1922. Din acel moment și până în prezent compania Cunard a realizat un număr impresionant de croaziere. Cea planificată pentru 2020 vizează 38 de destinații, iar din 2021 vor fi două vase Cunard pe două rute diferite.
 
Cunard Cruise 2020 Queen Mary 2
Durata: 99 de nopți
Data: 10 ianuarie - 18 aprilie 2020
Costuri: Prețurile încep de la 14.800 de dolari
Vasul : Queen Mary 2
Portul de plecare: New York (113 nopți) sau Londra (99 de nopți)
Portul de sosire: New York (113 nopți) sau Londra (99 de nopți)

 
2. Crystal Cruises

Oferă croaziere de 20 de ani, cea pentru 2020 incluzând 108 nopți, de la Miami la Roma. Deși nu va fi o navigare completă în jurul lumii, va cuprinde trei sferturi din glob.
De asemenea, se va organiza o croazieră similară în 2021, iar în 2022 va avea loc o navigare completă în jurul lumii, cu punctul de plecare și de sosire în portul din Miami. Pentru pasagerii care nu doresc o călătorie atât de lungă este posibilă și rezervarea anumitor părți ale călătoriei cu vaporul pentru a completa restul drumului cu avionul.
 
Crystal Cruises 2020 World Cruise
Durata: 105 nopți
Data: 6 ianuarie - 21 aprilie 2020
Costuri: prețurile încep de la 194.000 de dolari
Vasul: Crystal Serenity
Portul de plecare: Miami
Portul de sosire: Civitavecchia, Roma

 
3. Silversea

Oferă două croaziere în 2021. Croaziera tradițională pe Silver Whisper va avea 388 de pasageri, iar cea de pe Silver Cloud va avea 250 de pasageri și se va aventura în apele polare care sunt ocolite de majoritatea vaselor specializate, din Antarctica și până la Cercul Polar. 
 
Finest World Tour (Croaziera tradițională)
Durata: 150 de nopți
Data: 7 ianuarie – 6 iunie 2021
Costuri: Prețurile încep de la 61.700 de dolari
Vasul: Silver Whisper
Portul de plecare: Fort Lauderdale, Florida
Portul de sosire: New York

The Uncharted World Tour (Croaziera plină de aventuri)
Durata: 150 de nopți
Data: 30 ianuarie - 16 iunie 2021
Costurile: Prețurile încep de la 93.000 de dolari
Vasul: Silver Cloud
Portul de plecare: Ushuaia, Argentina
Portul de sosire: Tromso, Norvegia

 
4. Seabourn

Compania Seabourn oferă din nou o craozieră în jurul lumii după o pauză de 6 ani. Deși nu este un ocol complet al  lumii, se apropie foarte mult de acest obiectiv.
Pasagerii vor pleca din Miami spre est, vor traversa Oceanul Atlantic, Marea Mediterană și Marea Roșie, vor trece Oceanul Indian și pe cel Pacific, apoi vor debarca în San Francisco, California.
 
2020 World Cruise
Durata: 146 de nopți;
Data: 4 ianuarie – 8 mai 2020
Costuri: Prețurile pornesc de la 66.999 dolari
Vasul: Seabourn Sojourn
Portul de plecare: Miami
Portul de sosire: San Francisco

 
5. Viking Cruises

Pasagerii care aleg croaziera organizată de Viking Cruises vor petrece 245 de nopți pe apă. În plus, vor avea parte de o navigare în stil scandinav, aceasta fiind croaziera cea mai lungă oferită pe piață.
 
Viking Ultimate World Cruise:
Durata: 245 de nopți
Data: 31 august 2019 - 2 mai 2020 
Croaziera este deja în desfășurare, dar compania poate fi contactată pentru achizționarea unor segmente distincte din călătorie, de exemplu segmentul Miami - Londra (161 de nopți), care începe pe 14 decembrie 2019 sau segmentul Los Angeles - Londra (119 nopți), care începe pe 4 ianuarie 2020.
Costuri: Prețurile încep de la 99.350 de dolari
Portul de plecare: Londra
Portul de sosire: Londra
În cazul în care vrei neapărat să beneficiezi de întreaga călătorie nu ezita să contactezi compania pentru a-ți rezerva un loc în croaziera pentru 2021.

 
6. MSC

Compania MSC  a realizat prima croazieră în jurul lumii în 2019, când nava MSC Magnifica a plecat din Genova și a revenit în același loc după 119 zile și 49 de opriri pe parcurs pentru explorarea destinațiilor captivante.
MSC a lansat oferta pentru următoarele două croaziere, care vor porni tot din Genova, dar vor avea un traseu puțin diferit.
 
MSC Around the World Cruise 2020
Durata: 117 nopți
Data: 5 ianuarie - 30 aprilie 2020
Costuri: Prețurile încep de la 15.000 de dolari
Vasul: MSC Magnifica
Portul de plecare: Genova, Italia
Portul de sosire: Genova, Italia

MSC Around the World Cruise 2021
Durata: 119 nopți
Data: 5 ianuarie – 3 mai 2021
Costuri: Prețurile încep de la 15.000 de dolari
Nava: MSC Poesia
Portul de plecare: Genova, Italia
Portul de sosire: Genova, Italia

 
7. Princess

Tahiti și Sicilia se numără printre cele 50 de destinații incluse în croaziera Princess din 2021. Pasagerii vor putea alege să se îmbarce în Florida sau California, iar circuitul va cuprinde 50 de destinații din 32 de tări.
 
111-Day World Cruise
Durata: 111 nopți
Data: 3 ianuarie - 25 aprilie 2021
Costuri: Prețurile pornesc de la 19.999 de dolari
Vasul: Island Princess
Portul de plecare: Fort Lauderdale sau Los Angeles
Portul de sosire: Fort Lauderdale sau Los Angeles
6 Decembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod