Ce te faci când rămâi fără baterie la telefonul mobil în aeroport?

Ţi s-a întâmplat de atâtea ori şi ai jurat că este pentru ultima oară. Data viitoare vei pleca pregătit(ă). Bateria telefonului mobil nu îşi va da obştestul sfârşit chiar în aeroport,

Ţi s-a întâmplat de atâtea ori şi ai jurat că este pentru ultima oară. Data viitoare vei pleca pregătit(ă). Bateria telefonului mobil nu îşi va da obştestul sfârşit chiar în aeroport, înainte de zborul de întoarcere.

Am observat că şi telefoanele astea sunt sleite de putere exact când ţi-e lumea mai dragă. Atunci când ai mai face o poză unui parfum în duty-free pentru a o trimite spre aprobare domnişoarei care vă aşteaptă acasă (pe tine şi pe parfum), atunci când trebuie să suni acasă şi să anunţi că avionul are o mică întârziere şi să te aştepte puţin mai târziu, atunci când … Lista e lungă şi nu despre ea e articolul.

Ce fac eu când rămân fără baterie la telefonul mobil în aeroport?

1.

Caut priză. Sunt din ce în ce mai multe aeroporturi care au asemenea prize “la liber”. Îmi place la Viena, unde poţi sta jos, cu laptopul alimentat la foc continuu. Valabil şi pentru telefon. Inconvenientul e că dacă vrei să îţi încarci telefonul, va trebui să stai să-l păzeşti.

2. Cutiile de reîncărcare. Pe cele de mai jos le-am găsit la Aeroportul El Prat din Barcelona. Ocheşti o asemenea cutiuţă, îţi conectezi telefonul la una din cele 4 mufe de reîncărcare (una mini-USB, una pentru Nokia alea mai vechi, una de Iphone şi cred că una de Blackberry – sper să nu greşesc) existente în interior, închizi cutia, iei cheia şi pleci la shopping.

Costă 1 euro pentru jumătate de ora, respectiv 2 euro/ora.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod