Ce să faci în timpul unui zbor lung?

Trebuie să petreci peste 5 ore într-un tub metalic care zboară. Opțiunile tale de divertisment sunt relativ limitate, dar zborurile lungi dintre continente, peste mări și țări, nu trebuie să fie la fel de plictisitoare precum îți imaginezi, mai ales dacă vii pregătit. De la serialele de pe laptop la căștile izolate fonic, iată câteva trucuri care te ajută să faci față plictiselii în timpul unui zbor lung!

Ce activități să faci în timpul unui zbor lung?


1. Analizează dacă vrei să dormi sau nu


Ar trebui să îți ajustezi organismul cât mai curând la fusul orar al destinației tale. De exemplu, dacă iei avionul seara din Europa și aterizezi în Statele Unite, încearcă să dormi cât mai puțin posibil.

2. Adu-ți căști izolate fonic


Nu o să îți vină să crezi cât de bine te vei simți cu aceste căști. Diferența este una incredibilă, este ca și cum ți-ai acoperi urechile cu mâinile pe durata întregului zbor.
Și poți asculta muzică sau niște audiobook-uri.

3. Descarcă-ți filme sau seriale


Există unele companii de streaming care îți oferă și posibilitatea de a descărca serialele și filmele tale preferate, astfel încât să le poți urmări și când nu ai internet. Chiar și de pe YouTube îți poți lua videoclipuri, astfel încât să mai alternezi cu filmele.

4. Adu-ți o carte, un ziar sau o revistă


În timpul unui zbor lung, vederea s-ar putea să îți obosească de la ecranul laptopului și telefonului. Iar o carte, o revistă sau un ziar te ajută să îți relaxezi ochii în timp ce citești.

5. Pune-ți pe telefon sau tabletă lucruri pe care vrei să le vezi offline


După ce ai descărcat acasă toate lucrurile pe care ai vrea să le citești sau vezi, nu uita să le și pui pe telefon sau pe tabletă, mai ales dacă este mai ușor să folosești aceste dispozitive decât laptopul în timpul zborului.

6. Hotărăște-te dacă vrei să lucrezi


Dacă te-ai gândit să lucrezi în avion, este recomandat să îți împarți munca în serii de lucru. S-ar putea să nu te poți concentra în avion la fel de bine precum o faci la birou sau acasă.
Dar dacă îți împarți sarcinile în perioade de jumătăți de oră, s-ar putea să reușești să le faci mai eficient. Și nici nu te vei plictisi, pentru că le vei alterna între ele.

7. Alege-ți un scaun lângă culoar pentru a te plimba


Zborurile lungi par și mai lungi dacă stai la fereastră și ai nevoie să mergi la toaletă sau să te mai plimbi puțin pe culoar și persoanele de lângă tine dorm și-ți blochează ieșirea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod