Călătorie fără limite: Cum îți schimbă viața o rulotă

Merită să te bucuri măcar o dată de sentimentul de libertate și de independență pe care îl ai când pornești la drum cu o rulotă, sunt de părere adepții acestui mijloc de a călători.
Vacanță într-o rulotă? Hmm... unora li se pare prea complicat sau prea incomod, altora le place la nebunie. Adepții rulotelor n-ar renunța în ruptul capului la acest mod de a-și petrece vacanțele și weekendurile în schimbul turismului clasic, cu cazare într-o cameră de hotel.

Pasionații de rulote prețuiesc libertatea de a se mișca unde și când poftesc, de a se opri oricând și oriunde le place, de a cutreiera locuri în care nu-și fac griji că nu pot rămâne fiindcă n-au unde se caza.
Atâta timp cât au "căsuța" cu ei, ca niște "melci" pe roți, pentru ei nu cotează viteza (la ce bun să te grăbești când ai tot timpul să admiri tot ce vrei), condițiile de cazare (au tot confortul pe care și-l doresc) și nu stau cu ochii pe ceas, de teamă că pierd avionul, trenul sau metroul. Au tot strictul necesar și chiar mai mult, dacă poftesc, gătesc singuri sau cumpără ce vor să mănânce, aleg unde vor înnopta, văd ce vor să vadă - libertate maximă! Ce poți cere mai mult?

​Daphne Earley, o bloggeriță din Statele Unite, depune o mărturie convingătoare în favoarea rulotelor.
Dacă vrei ceva diferit, o altă perspectivă, o rulotă îți va schimba viața, crede ea. "Eu, soțul meu și cei trei copii tocmai am făcut asta și a fost una dintre cele mai uimitoare experiențe din viața noastră", a povestit pentru Bored Panda.

​Daphne a călătorit cu familia sa prin Statele Unite, iar această experiență i-a făcut pe ea și pe soțul său să-și reconsidere prioritățile în viață. "Nimic din lumea astea nu te poate pregăti pentru cât de frumoasă e America.
O rulotă te scoate de pe cărările bătute de toți, te scoate din mulțime. Ne-a forțat să muncim din greu în timpul călătoriei, instalându-ne în fiecare seară altundeva și strângând bagajele în fiecare dimineață, dar fiecare moment a fost plin de admirație pentru ceaa ce ne-a fost dat să vedem"
, a scris ​Daphne.

După ce au străbătut pe îndelete America, cei doi soți au sfârșit prin a-și vinde casa din New Jersey și a se muta în California, împlinindu-și un vis și asumându-și un risc la care nu ar fi îndrăznit înaintea călătoriei cu rulota.
"Și nu ne-am mai uitat înapoi de atunci", a subliniat ​Daphne, care și-a prezentat impresiile și fotografiile de călătorie pe blogul ei, dar și pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod