Coseli

Arată-i mamei cât de mult o iubești și “scapă” de ea trimițând-o în vacanță!

S'ayapo! Te amo! Ljubim te! Seni seviyorum! Te iubesc! Sunt sute de modalități în care îi poți spune mamei tale că o iubești. Însă, o zicală consacrată ne amintește faptul că dragostea trece ȘI prin stomac. Coseli vine în ajutorul tău și te îndeamnă să pui esența dragostei într-un desert preparat pentru mama ta.

De nenumărate ori, stăteam cu ochii pe cuptor în timp ce plăcinta cu brânză făcută de mama se rumenea, iar de fiecare dată când venea momentul degustării, papilele noastre gustative erau într-un univers al deliciilor dulci.

În luna destinată mamelor, Coseli te ajută să o răsplătești pentru toate eforturile depuse și pentru dragostea pe care ți-o arată zi de zi, oferindu-i un weekend la SPA, alături de o persoană specială din viața ei.
Tot ce ai de făcut este să-i găsești cartea de bucate, să vezi care este desertul pe care ea îl face cel mai des, să cumperi toate ingredientele Coseli de care ai nevoie și să cauți manualul de utilizare al cuptorului...dacă gătitul va fi o premieră pentru tine :). Dacă deja ai un renume în ceea ce privește prepararea deserturilor, restul detaliilor sunt insignifiante.

Noi dăm startul provocării în data de 23 Februarie, dar ai timp până pe 15 Martie să o îndulcești pe mama ta. Începând de astăzi, tot ce trebuie să faci pentru a o putea trimite pe mama ta în vacanță este să realizezi un preparat dulce folosindu-te de produse Coseli, să îl fotografiezi ca să vadă și prietenii tăi ce cofetar desăvârșit ești și să încarci poza în comentarii, pe pagina oficială de Facebook Coseli Arome Esențiale.


În principal, scopul acestor acțiuni este de a-i demonstra mamei tale că te poate lăsa singur acasă, cât timp ea va fi plecată în vacanță.

Spune-i cât de mult o iubești cu ajutorul celui mai bun desert preparat de către tine. Iar dacă lași bucătăria curată după întreaga desfășurare de forțe în ale gătitului, cu siguranță va fi cea mai fericită din lume.

Pentru că vrei să îi arăți mamei cât de mult o iubești, “scapă” de ea trimițând-o în vacanță.

26 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod