Alaska, ultima frontieră: 20 de imagini splendide din Paradisul american

Un călător care iubește natura și caută singurătatea nu poate cere mai mult: Alaska este neverosimil de frumoasă.
Ulderico Granger, un pasionat de călătorii și fotograf de natură din Hawaii, s-a mutat în statul american Montana în 2017 pentru a urma un curs de fotografie timp de un an. După terminarea studiilor, a decis să-și ocupe timpul cu cele mai mari pasiuni ale sale - călătoriile și fotografia. A închiriat o dubiță Dodge Ram Van și a pornit spre nord, atras de sălbăticia Alaskăi. "Pentru mine, era evident că drumul de debut mă va duce spre nord, în Alaska. O mai vizitasem de două ori înainte, dar mereu mi-am dorit mai mult, așa că ideea de a sta câteva luni pe ultima frontieră era cea mai bună motivație de care aveam nevoie", a povestit el pentru Bored Panda.

Granger a călătorit trei luni prin Alaska, din august până în octombrie.
În total, a condus 8.000 de mile. A fost o experiență destul de solicitantă, dar a văzut multe locuri de vis pe care le-a surprins în fotografiile superbe pe care le-a postat pe site-ul său și pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod