Acasă, în microbuz: Cuplul care a vizitat 166 de țări cu un bebeluș și un câine la bord - FOTO

O zi obișnuită din căsuța mobilă cu care Meghan și Jonathan străbat lumea


Cei doi s-au întors la slujbele lor, dar au mai făcut câteva călătorii. În 2014, au decis să trăiască împreună și să călătorească tot timpul. Jonathan și Megan și-au început călătoriile în ianuarie 2015, când au închiriat o autorulotă și au explorat nordul, centrul și sudul Americii. În 2017 s-au întors în Europa, iar după doi ani au oprit aventura pentru a-și întemeia o familie. Copilul s-a născut în mai 2017 și au ales să-l boteze Atlas, pentru a marca astfel pasiunea lor pentru călătorii.

Când acesta avea doar câteva luni, familia a petrecut o lună în Scoția pentru a verifica dacă s-ar descurca să stea pe drumuri în formație completă.

Apoi au cumpărat un microbuz pe care l-au denumit Midas: au dat pe el 11.200 de euro și au mai cheltuit încă pe atât pe reparații și modificări, iar acesta a devenit casa lor în care își are locul și câinele, Gogi. Având aceeași înălțime cu cea a unei dube de top, dar fiind mai lat, cei doi au ales să cumpere mașina și să o adapteze nevoilor lor.
În plus, are și o ușă laterală, pe lângă ușile duble din spate. Un alt plus este că are cutie automată, ceea ce Megan spune că e un mare avantaj când circulă prin orașe.

"E relaxant să ai un stil de viață de hoinar, te uiți într-una pe geamurile dubei, vezi o plajă, munți sau un supermaket, putem să ne oprim un minut și să apreciem cât de norocoși suntem. E ușor să ajungi să faci ceva ce nu-ți place, doar pentru că societatea își spune că așa trebuie. Iar anii se scurg"
, consideră Joanthan.


"Nu ne trebuie bunuri materiale, o mașină de fițe sau o casă scumpă. Când locuiam în casa noastră, în primul an după ce s-a născut Atlas, primeam în fiecare zi câte un pachet comandat pe Amazon, cu tot felul de gadgeturi inutile sau prostii care credeam că ne trebuiau. Să trăiești într-un spațiu mic te face să înțelegi repede cât de puțin îți trebuie cu adevărat în viață", adaugă el.

De atunci, chiar și câinele lor simte că e mai fericit. Până acum, Gogi a bifat 26 de țări, ceva ce mulți oameni nu au reușit încă.
Iar Jonathan și Meghan spun că vor mai urma multe altele.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod