destinații vacanță

7 destinații de vacanță superbe, dar mai puțin cunoscute

Nu vrei să renunți la vacanța de vară, dar nici să mergi în concediu în locuri aglomerate unde există riscul îmbolnăvirii cu Covid-19. Un loc liniștit și inedit poate fi cel mai potrivit pentru o vacanță în familie. Alege una din cele 7 destinații de vacanță superbe, dar mai puțin cunoscute.

La mare, fără aglomerație


Fie că mergi cu cortul ori rulota sau alegi o pensiune liniștită, aceste destinații de vacanță superbe, dar mai puțin cunoscutete vă vor încânta. Chiar dacă aglomerația te face să te gândești să eviți marea, ai putea alege locuri mai puțin frecventate cum sunt orașul Sulina sau localitățile Corbu și Vadu. Delta Dunării rămâne o atracție pentru toată lumea și poți găsi destule locuri izolate unde să campezi. Iulian Soca, ghid de turism, ne prezintă câteva destinații excelente, dar mai puțin cunoscute, pe care le poți vizita împreună cu familia.

Destinații de vacanță superbe, dar mai puțin cunoscute: Pădurea Letea


Pădurea Letea este un monument al naturii unic în lume.
Pe traseul cu barca de-a lungul celor 30 de kilometri se trece de la vegetația sărăcăcioasă, la o zonă cu vegetație de stepă, apoi în cea de grinduri, urmată de o zonă cu plauri, acele insule plutitoare care se mișcă pe canal în funcție de modul în care bate vântul sau curentul, ori chiar de la valurile produse de barcă. Într-un final ajungi în satul Letea și vizitezi zona de pădure strict protejată. Vei avea ce vedea. Împreună cu Pădurea Caraorman și Delta Dunării, în general, reprezintă al treilea loc din lume ca număr de specii de plante și animale, după Arhipelagul Galapagos și Marea Barieră de Corali.
Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro!
18 Iulie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod