15.000 de seniori vor calatori cu Christian Tour, in perioada septembrie 2014 - mai 2015, in toata Europa

Agentia Christian Tour estimeaza ca 15.000 de seniori vor calatori din luna septembrie a acestui an, pana in mai 2015 accesand programul turistic Senior Voyage, cifra in crestere cu 25-30% fata de anul 2013.
Lansat in 2010, Senior Voyage este conceptul graţie căruia persoanele de peste 55 de ani pot beneficia de programe complete pentru a-şi petrece vacanţele în perioada sezonului turistic cuprins in  intervalul septembrie-mai, în unele dintre cele mai frumoase ţări ale Europei: Italia, Spania, Cipru, Grecia, Turcia, Franţa, Portugalia, dar şi în Israel sau Dubai.

“In patru ani de cand agentia Christian Tour a lansat pe piata acest program turistic destinat persoanelor de peste 55 de ani, peste 45.000 de seniori au beneficiat de el.
Dorinta noastra este aceea ca acest produs să fie accesibil pentru cât mai multă lume. Acesta este si motivul pentru care,  grupul de companii care activează sub umbrela Memento Holidays subvenţionează o parte din costurile călătoriei, “declara Marius Pandel, CEO Christian Tour

Destinatiile in care seniorii vor putea calatorii in perioada septembrie - mai 2015 sunt urmatoarele: Elvetia, Coasta de Azur, Costa Brava, Costa del Sol, Madrid-Barcelona, Napoli-Sorrento, Sicilia, Toscana, Roma, Grecia (Corfu, Zakynthos, Creta, Kos), Antalya-Cappadocia,  Istanbul,  Cipru, Romania, Israel,  Dubai, Portugalia, Croaziera Mediterana de Vest, Croaziera Dubai-Oman.
Pretul cel mai mic de la care pleaca un astfel de pachet este de 155 euro/persoana catre Istanbul cu autocarul, iar cel mai mare de la 699 euro/persoana, pachetul fiind reprezentat de o  croaziera Dubai-Oman.
 
Destinatiile vedeta Senior Voyage din acest sezon sunt: Elvetia, Madrid-Barcelona si croaziera Dubai-Oman.
“Pentru a-i  fideliza, agentia Christian Tour a oferit seniorilor posibilitatea sa isi achizitioneze cardul Senior Voyage devenind membrii ai clubului cu acelasi nume.
Cei  8000 de membri ai clubului Senior Voyage beneficiaza de diverse facilitati si reduceri pe baza acestui card,” declara Marius Pandel, CEO Christian Tour

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, a inregistrat in anul 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane euro, cifra care o claseaza in topul agentii de turism din Romania. Cu o istorie de 17 ani in piata de turism autohton, Christian Tour detine in acest moment 28 de agentii proprii in toata tara si 125 de angajati, ramanand in continuare cel mai mare tour operator pe vacante de tip charter din Romania si  lider de piata pentru numarul de turisti care au ales sa calatoreasca cu acesta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod