15 hoteluri de lux cum n-ai mai văzut: Tarifele sunt enorme, dar nu există camere libere

De obicei, oamenii au așteptări normale de la un hotel: vor o vedere superbă de la fereastră sau de la balcon, liniște, curățenie, spațiu, mobilier nou și mic dejun bogat și delicios inclus. Dar există clienți care vor mai mult, mult mai mult, și au posibilitatea de a plăti pe măsură dacă sunt încântați de calitatea serviciilor.

Ei bine, la acest nivel totul este posibil! Aceste hoteluri de lux sunt uimitoare prin însăși construcția lor și prin serviciile pe care le oferă.
Desigur, cazarea costă o avere, dar chiar și la aceste prețuri enorme este greu să găsești o cameră liberă.

Bright Side prezintă 15 hoteluri neobișnuite în care luxul și serviciile asigurate sunt uimitoare. Indiferent de prețurile practicate, clienții sunt atrași de ceea ce găsesc aici și nu pleacă niciodată dezamăgiți.
1 din 16

Soneva Fushi, Maldive 4.600 dolari/noapte

O cadă în mijlocul unei piscine, plus transferul cu avion plutitor și un majordom pe care îl cheamă Domnul Vineri la dispoziția ta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion Stoisor pe 9 Apr 2019, 19:53
    Hotel Gatun.

    Cautati sa vedeti Hotel Gatun,pe malul Lacului Gatun si al Canalului Panama.Tot ce este din lemn,este lemn de mahon.Pana si cabinele de toaleta si despartitoarele la pisoar sunt din lemn de mahon. Sala de receptive este imensa.In ea sunt cateva magazine aflate in Case facute total tot din mahon. Cat costa nu stiu.Mi-a fost frica sa si intreb.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod