calatorie

10 sfaturi utile pentru o călătorie fără griji: ce trebuie să știi înainte de concediu

Pentru un concediu fără griji, e nevoie să ții cont de câteva sfaturi utile atunci când călătorești. Indicațiile sunt utile și pentru o vacanță în țară, dar sunt cu atât mai valoroase dacă te deplasezi în afara României.

Care sunt sfaturile de care ar trebui să ții cont în timpul unei vacanțe? Îți spunem ce ar trebui să faci atât înainte de plecare, cât și în timpul călătoriei pentru a evita neplăcerile și pentru a te putea bucura așa cum se cuvine de escapada pe care ți-ai pregătit-o și în care ar trebui să te deconectezi de la grijile de zi cu zi.

 

10 sfaturi de călătorie. Cum să ai un concediu fără griji


1. Încă dinainte să pleci este esențial să verifici actele de identitate și documentele de călătorie.

Asigură-te că sunt valabile și în stare bună. Nimic nu este mai neplăcut decât să afli la aeroport, spre exemplu, că actul tău de identitate a expirat. Verifică data când expiră documentele, ca să le poți
înnoi la timp, înainte de plecare.

2. Fă copii documentelor și ia-le cu tine. În caz de nevoie, poți folosi copiile documentelor tale.

3. Fă-ți asigurare de călătorie. Sigur, ideal ar fi să nu ai parte de niciun incident în timpul vacanței tale, dar cel mai bine e să fii precaut.
Asigurarea de călătorie acoperă cheltuielile pentru serviciile medicale, în cazul în care sunt probleme cu zborul sau cu bagajele tale. Citește continuarea pe WOWbiz.ro

wowbizro
3 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod