10 locuri de vizitat cand ajungi la Budapesta

Craciunul la Budapesta poate fi o alegere foarte inspirata si destul de ieftina comparativ cu ofertele din tara noastra. Preturile pentru un pachet de 2 nopti cazare variaza intre 210 euro ( hotel de 3 stele) si 245 de euro ( hotel de 5 stele), in timp ce pentru un pachet de 3 nopti preturile variaza intre 230 si 300 euro. Oferta pentru aceasta perioada a anului, include: bilet de avion dus – intors ( clasa economy cu toate taxele incluse), compania Malev,  cazare 2,3 nopti in functie de optiune ( mic dejun inclus) si un voucher ( cafea si desert) la celebra Gerbeaud Confectionery.

Daca nu ai timp sa te informezi iti oferim 10 locuri testate, pe care nu trebuie sa le ratezi cand ajungi in orasul de pe malul Dunarii.
1 din 11

Targul de Craciun din Piata Vorosmarty

Muzica, vin fiert, carnati si mancare traditionala ungureasca, dulciuri, kurtos kalacs si decoratiuni pentru bradul de Craciun, te duc cu gandul la o poveste de iarna. Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun, targul din Piata Vörösmarty  este un vis din care nu ai vrea sa te mai trezesti!
MAI MULT DESPRE: sarbatori, Craciun, budapesta, oferte, preturi
22 Decembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod