Căile încurcate ale iubirii: S-au certat pe un loc în avion, apoi s-au îndrăgostit

Adaya și Michael s-au cunoscut în avion și de atunci au rămas împreună


A fost un zbor plăcut, iar după aterizare și-au luat la revedere. Cinci ore mai târziu, Michael nu și-o putea scoate din minte pe Adaya.

"M-am simțit puțin dezamăgită când nu mi-a certut numărul de telefon înainte de aterizare. Am crezut că nu era interesat de mine sau că avea o iubită. Când am primit mesajul lui, după câteva zile, i-am zis direct <<Da>>. E foarte ciudat că am avut o legătură cu cineva pe care îl cunoșteam de doar câteva ore", a povestit ea.

"Am vrut să i-l cer, dar m-am temut că se va simți ca într-o capcană.

Când ești în avion n-ai unde să te duci dacă te simți inconfortabil. N-am vrut s-o pun într-o situație neplăcută", a explicat Michael. Avea, însă, să-i pară rău că n-a fost mai îndrăzneț: "Imediat cum am plecat, am regretat. M-am uitat pe Facebook, pentru că avea un nume necunoscut și știam că avem prieteni comuni. Mă gândeam să-i dau un mesaj și să-i explic de ce nu i-am cerut numărul în avion."

Deși ar fi acceptat să-i dea numărul, Adaya se gândea că pe termen lung relația lor n-ar fi mers, întrucât distanța dintre universități și drumurile cu trenul i-ar fi îndepărtat.
"Am crezut că nu-l voi mai vedea când ne-am despărțit la gară. Dar a reapărut în acel weekend și după asta ne-am tot întâlnit", și-a amintit ea.

Când s-au cunoscut, Adaya și Michael studiau amândoi în Israel, ea la Trel Aviv, iar el la distanță de o oră, la Universitatea Ben-Gurion din Negev. Adaya, a crescut în Israel, dar familia ei s-a mutat în Marea Britanie. Michael, în schimb, a crescut în Marea Britanie, dar se mutase în Israel din 2010.

Acum, la trei ani după ce s-au îndrăgostit, cei doi locuiesc la Londra și sunt mai fericiți ca oricând și de fiecare dată când zboară rezervă locuri pe rândul 12, cel pe care au stat în 2015.

Povestea lor confirmă datele unui studiu realizat de HSBC, conform căruia doi din 100 de pasageri care zboară în fiecare zi cu avionul doi se îndrăgostesc, notează Daily Mail.
Cercetarea a fost efectuată pe un eșantion de 11,9 milioane de persoane din toată lumea care au zburat în orice zi a anului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod