Ca-n basme: Căsuţe de vis care te fac să te rupi de lume - FOTO

Aceste căsuţe ca-n poveşti, atât de simple şi de primitoare, te fac să visezi cu ochii deschişi. Cum ar fi să stai câteva zile sau chiar luni într-un loc pitoresc, liniştit, departe de tumultul oraşului?
Nu trebuie să fii neapărat o fire solitară ca să simţi uneori nevoia de a te rupe puţin de lume, de ritmul trepidant al vieţii în oraş, de stres, de agitaţie, de nevoi care nu sunt fundamentale şi de oboseală - oricine ajunge, la un moment dat, într-un punct în care are nevoie ca de aer de câteva zile de repaus total, de linişte şi de puţin timp pentru a-şi regăsi forţele.

Suntem dependenţi de natură, oricât de legaţi am fi de civilizaţie, iar ea este cel mai bun remediu pentru a ne reîncărca cu energie după o perioadă istovitoare.
Privind fotografiile publicate de Bright Side, n-ai cum să nu-ţi imaginezi o escapadă în peisajele mirifice, în care căsuţele izolate te invită să laşi tot în urmă şi să te refugiezi măcar pentru câteva zile - toate sunt o încântare pentru minte şi suflet!

Şi chiar dacă nu reuşim să ne desprindem de ceea ce facem şi să ajungem într-un astfel de loc binecuvântat, nimic nu ne împiedică să visăm cu ochii deschişi la aceste minunăţii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod