Charlotte

Botezul Prinţului Louis: Ce le-a spus Prinţesa Charlotte fotografilor

Prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, a oferit momentul zilei la botezul frăţiorului ei, Prinţul Louis.

Chiar dacă are doar trei ani, micuţa prinţesă Charlotte demonstrează că este foarte sigură pe sine. Îmbrăcată într-o rochiţă albă cu imprimeuri florale albastre, ea a oferit un moment plin de candoare la botezul Prinţului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor William şi Kate Middleton, eveniment care a avut loc, luni.

Înaintea slujbei, ea a demonstrat că a învăţat regulile de politeţe, dând mâna cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care a oficiat ceremonia.

După serviciul religios desfăşurat la capela regală din palatul St.James din Westminster, Charlotte a ieşit alături de tatăl ei, care o ţinea de mână şi le-a spus pe un ton serios fotografilor: "Voi nu veniţi."

Ca să fie sigură că s-a făcut înţeleasă, fetiţa i-a privit pe reporteri şi fotografi până când aceştia au dispărut din raza ei vizuală, relatează Daily Mail.

Îmbrăcat cu o cămaşă albă cu mâneci scurte şi cu pantaloni scurţi, fratele prinţesei, George, a părut mai rezervat, notează cotidianul britanic.

La eveniment au fost prezenţi Prinţul Charles, bunicul lui Louis, şi soţia sa Camilla, Prinţul Harry, unchiul lui Louis, şi soţia sa Meghan, precum şi familia lui Kate Middleton, soţia Prinţului William şi mama prinţului Louis.

10 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod