Bogdan Vlădău: „Este o bucurie mai mare să dai, să ajuţi decât să primeşti!“

Câştigătorul Premiului special pentru cea mai sexy vedetă masculină - Bogdan Vlădău, acordat în cadrul Galei eva.ro 14 ani, a oferit un interviu fierbinte pentru cititoarele eva.ro

Bogdan Vlădău, cel mai bun prieten al lui Victor Slav, participă la Vocea României, e antrenat de Loredana Groza, s-a logodit şi povesteşte despre noua sa carieră, cea muzicală.

- Bogdan ai ajuns în etapele finale la Vocea României! Cum eşti, cum te simţi?

- Am ajuns în galele live, până la marea finală este un drum anevoios şi lung, plin de provocări, provocări pe care abia le aştept să le fac faţă pentru că în astfel de situaţii provocarea cea mai mare este lupta pe care o ai tu cu tine.

În dorinţa de a face mai mult, mai bine, mai frumos, încercând să te autodepăşeşti şi să te cunoşti mai bine.
 
- Ce te-a determinat să te participi la Vocea României?

- Mi-am dorit încă de la primul sezon al emisiunii să particip la Vocea României, dar acum cred că a ajuns la maturitate artistul din mine şi pot să fac faţă unei astfel de experienţe. Acum sunt mai pregătit ca niciodată să fac faţă unui proiect de asemenea anvergură, proiect unde contează exclusiv vocea.

Nivelul de emoţie şi profesionalism este foarte ridicat, ori eşti foarte bun ori pleci.

- Cum este Loredana ca antrenor?

- Lori este minunată. Nu cred că puteam să am un antrenor mai bun. Ea este singurul antrenor de la Vocea României care există pe piaţa muzicală de 30 de ani, are o experienţă de concert şi studio imensă. Este un foarte bun psiholog pentru că cei mai mulţi dintre noi nu dau totul pe scenă din cauza emoţiilor, mentalului. Ea ştie cum să te facă să treci peste aceste neajunsuri, încât orice barieră sau obstacol de care te loveşti, să nu mai reprezinte un impediment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod