Bo Derek, la 60 de ani: Cum arată azi o femeie frumoasă din anii '80

Bo Derek, acum şi în 1979, când a devenit un sex-simbol

Frumuseţea sa a devenit emblematică după lansarea unui poster cu o secvenţă din film în care ea alerga pe plajă într-un costum de baie galben. În 1980, acest rol i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai tânără vedetă.

Frumuseţea sa a rămas în memoria publicului chiar şi la trei decenii după perioada de glorie. Potrivit unui sondaj realizat în 2013 de serviciul de streaming online blinkbox, specializat în difuzarea de filme şi seriale TV, scena în care Bo Derek face jogging singură pe plajă într-un costum bikini galben în filmul "10" din 1979 a ocupat primul loc în topul scenelor preferate de bărbaţi.

Actriţa a fost cea de-a patra soţie a actorului şi regizorului american John Derek, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea, care a distribuit-o în producţii pe care el le-a regizat, precum "Tarzan, the Ape Man" (1981) şi "Bolero" (1984).


Cei doi s-au căsătorit în 1976 şi au au avut o căsnicie solidă până în 1998, când Bo a rămas văduvă. Vedeta nu s-a mai căsătorit de atunci, dar are o relaţie cu cântăreţul John Corbett, cu care a început să se vadă în 2002.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod