Bloggeriţa de 63 de ani care a renunţat la cariera de profesor universitar: Paparazzii credeau că e vedetă

A renunţat la cariera de profesor universitar, iar acum, la 63 de ani, este o fashionistă respectată care sparge toate tiparele.

Viaţa este aşa cum ţi-o faci singur - e o vorbă pe care Lyn Slater o înţelege foarte bine. Fost profesor universitar, ea a renunţat la catedră pentru a-şi schimba radical stilul de viaţă. A devenit bloggeriţă de modă pentru că asta o atrăgea foarte mult, demonstrând că în modă, ca şi în viaţă, regulile le poţi face şi pe cont propriu. Sau le poţi schimba pe cele care te constrâng.

Lyn Slater a desfiinţat toate şabloanele cu blogul ei de modă, intitulat "Accidental Icon" ("Emblemă din greşeală"), unde impresionează prin stilul unic, prin abordările nonconformiste, neaşteptate - să recunoaştem - pentru vârsta ei, şi prin sfaturile directe şi pozitive pe care le dă femeilor în vârstă.

Succesul acestei doamne care părea menită să-şi ducă până la capăt cariera universitară şi să se limiteze la pensia pentru care a muncit la catedră o viaţă întreagă este explicabil: comunitatea blogurilor de modă din Statele Unite e suprasaturată de influenceri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

În general, acest segment distribuie cam aceleaşi opinii, dar Slater, la cei 63 de ani pe care şi-i asumă cu seninătate, se delimitează lejer de standardele bloggeriţelor tipice printr-o abordare care implică şi o altă viziune asupra vieţii, în care rolul prietenilor de calitate este prioritar, şi printr-un feminism matur, argumentat, deloc gratuit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod