Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate va avea premiera pe 20 februarie la HBO

Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley interpretează rolurile principale într-o miniserie HBO, o dramă despre trei mame din nordul Californiei ale căror vieți aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă.
Bazată pe bestseller-ul cu același nume și cu interpretări din partea unor actori de top de la Hollywood, miniseria “Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate” este o dramă a cărei acțiune se petrece în Monterey, California.

Totul începe cu o crimă suspicioasă la un eveniment de strângere de fonduri de la o școală elementară. Deși, inițial, victima și agresorul sunt învăluiți în mister, este posibil ca această crimă să fi fost provocată de rivalitățile și secretele a trei mame: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), care este geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată corporatistă cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard), și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare.

Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de tragedie. În miniserie mai joacă Laura Dern, Adam Scott, James Tupper și Jeffrey Nordling. Jean-Marc Vallée (“Sălbăticie”) a regizat “Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate”, iar scenariul este scris de David E. Kelley (“Ally McBeal”). 

Premiera “Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate” va fi pe 20 februarie la HBO, ora 4:00, în același timp cu premiera din Statele Unite, și seara de la ora 20:00. Serialul va fi și pe HBO GO, iar primul episod este disponibil fără abonament. Mai multe detalii pe site-ul http://biglittlelies.hbo.ro/.

Primul episod va putea fi vizionat fără abonament și la HBO3, fiind difuzat mar
ți, 21 februarie, de la ora 21:00.

Cu o distribuție formată din nume mari și numeroase răsturnări de situație și dezvăluiri, “Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate” se bazează pe bestseller-ul din 2014 scris de autoarea australiană Liane Moriarty. În roman, acțiunea se petrece în Sydney, Australia, însă în ecranizarea HBO, povestea are loc în Monterey, California, la două ore spre sudul orașului San Francisco.



Povestea începe cu o moarte suspicioasă la un eveniment de strângere de fonduri pentru școală, după care trece înapoi în timp, la prima acuzație de bătaie din curtea școlii, în urma căreia atât mamele, cât și tații din oraș sunt prinși într-un schimb de răutăți care subliniază vulnerabilitatea personajelor în fața unor relații tensionate.

Pe lângă Reese Witherspoon (câștigătoare a premiului Oscar pentru “Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”, nominalizată la Oscar pentru “Sălbăticie”), care o interpretează pe Madeline, Nicole Kidman (câștigătoare a unui Oscar pentru “Orele”, a jucat în proiectul HBO “Hemingway și Gellhorn”) și Shailene Woodley (seria “Divergent”, nominalizată la Globul de Aur pentru “Descendenții”), din distribuție mai fac parte Alexander Skarsgard (“True Blood”, “Legenda lui Tarzan”), în rolul lui Perry, soțul atrăgător, dar nestatornic al lui Celeste; Laura Dern (nominalizată la Oscar pentru “Sălbăticie”, nominalizată la Emmy pentru proiectul HBO “Iluminata Amy”) o joacă pe Renata Klein, o mamă cu carieră; Adam Scott (“Parks and Recreation”) este Ed, actualul soț al lui Madeline; James Tupper (“Răzbunare”) îl interpretează pe Nathan, fostul soț al lui Madeline; Zoe Kravitz (filmele “Divergent”) o joacă pe Bonnie, noua soție a lui Nathan; și Kathryn Newton (“Supernatural”) apare în rolul lui Abigail, fiica adolescentă a lui Madeline.

Miniseria “Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate” e regizată de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru “Dallas Buyers Club”) și scrisă de câștigătorul premiului Emmy David E. Kelley (“Ally McBeal”). Printre producătorii executivi se numără Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Bruna Papandrea, Per Saari, David E. Kelley, Jean Marc Vallée și Gregg Fienberg. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod