Barbie se schimbă: Noile păpuşi seamănă cu femeile care ne inspiră

Timp de 58 de ani, păpuşile Barbie au fost sinonime cu idealul de frumuseţe feminină, dar acest lucru se va schimba.

Pentru a înţelege mai uşor modul în care societatea evoluează, compania Mattel a realizat un sondaj pe un eşantion de 8.000 de mame. 86% dintre acestea au spus că sunt îngrijorate de modelul pe care fiicele lor îl asimilează de la celebrele păpuşi, astfel că firma s-a adaptat la sugestiile lor şi a creat 17 păpuşi noi, reprezentând copiile unor femei care ne inspiră, relatează Bored Panda.

"Fetele s-au putut juca mereu cu păpuşi Barbie în diverse roluri şi profesii şi suntem încântaţi că le putem oferi nişte modele din viaţa adevărată pentru a le învăţa că pot face orice"
, a declarat Lisa McKnight, senior vice preşedinte al companiei Mattel.



Fiecare păpuşă din noua serie are ataşată o prezentare a femeii pe care o reprezintă. Linia include figuri celebre, precum Amelia Earhart, prima femeie pilot care a traversat în zbor Atlanticul, şi Frida Kahlo, celebra artistă şi activistă mexicană. Printre figurile celebre care se regăsesc în această serie se numără şi Bindi Irwin, fiica regretatului prezentator de televiziune Steve Irwin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod