Bărbaţii la cumpărături: Imaginile care au provocat hohote de râs în toată lumea

Mai multe imagini care surprind bărbaţi doborâţi de oboseală în timp ce partenerele lor se distrează la cumpărături au cucerit internetul.
În weekend, pe orice arteră comercială dintr-o metropolă, un şir lung de bărbaţi aşteaptă plictisiţi în faţa cabinelor de probă. În timp ce partenerele lor încearcă toate rochiile şi pantofii, ei caută toate resursele de răbdare şi îndură coşmarul vieţii lor, chinuindu-se să scape şi de această probă de rezistenţă.

Pe reţelele de socializare au apărut zeci de fotografii amuzante cu bărbaţi de diferite naţionalităţi şi vârste care au aceeaşi reacţie în sesiunile de shopping ale consoartelor - plictisiţi, obosiţi şi mulţi dintre ei chiar adormiţi.
La propriu! Copleşiţi de oboseală, unii profită pentru a trage un pui de somn, alţii îşi odihnesc picioarele după atâta colindat prin magazine, mai cască, mai folosesc telefonul mobil şi par că nu mai pot să îndure supliciul.

Cea mai amuzantă fotografie este cea în care un tată este surprins dormind dus, cu fiul său pe piept, în timp ce mama copilului face cumpărături, dar şi celelalte imagini publicate de ziarul britanic Daily Mail sunt amuzante şi au făcut senzaţie pe internet.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod