Bărbați la cumpărături, un chin fără sfârșit: 35 de imagini în care shoppingul e insuportabil

Soți sau iubiți, bărbații îndură cel mai greu sezon al cumpărăturilor, când partenerele lor nu le dau de ales și îi iau la cumpărături. Aceste imagini surprind perfect modul în care bărbații trec prin chinul interminabilelor sesiuni de shopping ale partenerelor lor.
Unii se plâng că martie este o lună în care ar fugi de acasă. Alții spun că atunci au doar câteva zile "de suferință" și nici nu se compară cu "teroarea" din "luna cadourilor", decembrie. În orice caz, apropierea Crăciunului nu pare să fie deloc un motiv de bucurie pentru mulți bărbați care trebuie să-și însoțească soțiile sau iubitele în magazine.

Fotografiile publicate pe contul de Instagram denumit sugestiv "Miserable Men" ("Bărbați Bărbați nefericiți"), demonstrează că foarte mulți suportă foarte greu "expedițiile de cucerire" a mall-urilor și rafturilor pe care partenerele lor au început deja să le poarte cu un entuziasm demn de o cauză mai bună.


Așa cum bine remarcă Bored Panda, nu există alt motiv pentru care un bărbat ar sta ghemuit pe o băncuță, într-un mall, decât dragostea. Deși urăsc cumpărăturile și aglomerația din mall-uri, acești oameni își iubesc mai mult femeile și pentru ele îndură din răsputeri plictiseala și oboseala care îi apasă. Unii își fac de lucru cu telefonul, alții citesc un ziar, privesc în jur, se gândesc la tot felul de lucruri, iar cei mai mulți moțăie pe unde apucă, epuizați după ce au colindat zeci de magazine.

Bored Panda a publicat o nouă serie de imagini care surprind perfect chionul bărbaților care își însoțesc partenerele la cumpărături.
Deși au vârste și naționalități diferite, ei trec prin același test al răbdării. Și ca la orice test, unii se descurcă mai bine, alții sunt epuizați.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod