Băiatul şi uriaşul „Mop“: Fabuloasele imagini ale prieteniei dintre copii şi câinii uriaşi

Un proiect fotografic original surprinde legătura emoţionantă dintre copii şi câinii uriaşi. Contrastul puternic dintre aceştia a cucerit internetul.
"Micuţii şi câinii lor mari", un proiect fotografic impresionant, realizat de Andy Seliverstoff, se concentrează pe relaţia specială dintre copii şi câinii uriaşi. Imaginile lui spectaculoase şi emoţionante sunt foarte apreciate pe internet şi impresionează prin contrastul frapant dintre câinii imenşi şi micuţii care se joacă fericiţi cu ei.

Fotograful în vârstă de 58 de ani a petrecut patru luni, realizând mii de imagini în Sankt Petersburg, apoi a selectat cele mai bune 100 de cadre şi le-a publicat într-o carte.

Andy face fotografii de mulţi ani, dar abia în ultimele luni a început să ia în serios această activitate.
Are o slăbiciune pentru câini, în special pentru cei din rasa Marele Danez, dar pozează des şi exemplare din rasele Briad, Newfoundland şi Terrier negru rusesc, relatează Bored Panda.

"Lucrez mult timp cu câinele din faţa obiectivului camerei, pentru că vreau să-i surprind cât mai bine personalitatea. Fiecare câine are personalitate şi caracter unice. Trăsăturile umane pe care adesea le recunoaştem la câinii noştri sunt, printre altele, ceea ce ne apropie de ei. Şi asta încerc să arăt în fotografiile mele", scrie Andy Seliverstoff pe site-ul său.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod