Audi a rugat un fotograf să pozeze o maşină de 50.000 de dolari. Ideea lui a fost mai bună - VIDEO

În loc să pozeze un model Audi în valoare de 50.000 de dolari, un fotograf a folosit o maşină de numai 32 de dolari. Iar imaginile sunt spectaculoase.

Când cei de la Audi au luat legătura cu un fotograf pentru a realiza imaginile de promovare ale unui model care costa 50.000 de dolari, nu s-au gândit că toată treaba asta poate fi făcută la fel de bine cu o maşină de numai 32 de dolari.

Promovarea unei maşini costă o grămadă de bani, dar dacă îl angajezi pe Felix Hernandez, ieşi cu siguranţă mai ieftin fără să pierzi din calitate. Renumit pentru un proiect în care a pozat o machetă de R8 de 40 de dolari pe care a făcut-o să arate ca o maşină de 160.000 de dolari, fotograful are un portofoliu impresionant a fost contactat de Divizia Middle East de la Audi pentru un nou portofoliu de prezentare.

Omul a acceptat, dar în loc să folosească modelul respectiv, a creat singur un deşert şi o şosea în studioul său şi a folosit o miniatură.

Hernandez este un adevărat maestru al lumilor în miniatură. Este capabil să imite orice la scară redusă, dar acest proiect a fost provocator chiar şi pentru el. "În mod normal, lucrez cu modele la scală 1/8. Pentru lansarea Q2 am primit acceptul să lucrez cu un model la scala 1/43. E prima oară când am făcut acest gen de fotografie cu un model atât de mic", a explicat fotograful.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod