Au spus DA! Cele mai spectaculoase imagini de logodnă din 2018

Aproape 6.000 de imagini au participat la un concurs pentru desemnarea celor mai frumoase imagini de logodnă din 2018. Iată-le pe cele mai reuşite!

Logodna este primul pas serios spre un drum pe care doi tineri şi-l doresc să dureze toată viaţa. Momentul magic în care el o cere în căsătorie iar ea îi răspunde "Da", copleşită de emoţii, a fost surprins în mii de fotografii superbe care cuceresc sute de mii de aprecieri pe Instagram.

Un nou concurs foto global organizat de site-ul Junebug Weddings a adunat 6.000 de fotografii de logodnă realizate din toată lumea, juriul având misiunea aproape imposibilă de a selecta doar 50.

Carrie Schwab, redactorul-şef al acestei platforme, a explicat că pentru a intra în categoria finală, imaginile trebuie să transmită "pasiunea, bucuria şi încântarea de a accepta logodna cu partenerul", scrie ziarul britanic Daily Mail.

"Este cel mai mare număr de fotografii primite până acum la un concurs de poze de logodnă. Procesul nostru de jurizare implică mai întâi anonimizarea tuturor înscrierilor. Apoi, membrii juriului alături de echipa de la Jonebug Weddings acordă puncte imaginilor.

Selecţia finală este compusă din imaginile care au primit cele mai multe puncte din partea juriului şi din cele pe care echipa Junebug consideră că oferă diversitate şi o bună reprezentativitate consursului", a mai spus Schwab.

Iată cele mai spectaculoase imagini de logodnă din 2018!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod