lăcustă

Au râs toţi de ea fiindcă îi plac gândacii. La 8 ani a publicat primul studiu

Micuţa Sophia a cucerit o lume întreagă cu pasiunea sa pentru gândaci


Articolul conţine o secţiune ştiinţifică serioasă, dar partea cea mai interesantă rămâne cea în care Sophia povesteşte cu cuvintele ei, de ce îi plac insectele. "Preferaţii mei sunt melcii, limacşii şi omizile, dar dintre toţi cel mai mult îmi plac lăcustele. Anul trecut, în vară, am avut un gândăcel prieten, iar numele lui era Hoppers", a scris ea.

"După ce mama a trimis mesajul şi am primit atâtea răspunsuri, am fost fericită...

M-am simţit tare bine să văd atâţia oameni care mă susţin şi a fost drăguţ că sunt şi alte fete interesate de insecte. Asta m-a făcut să simt că aş putea să continui şi sigur, sigur, sigur vreau să studiez insectele când voi fi mare, probabil lăcustele", a adăugat Sophia.

Susţinerea extraordinară pe care a primit-o a avut un impact puternic asupra încrederii în sine a fetiţei şi i-a schimbat deja viaţa - ea vrea acum să-şi continue pasiunea. Dar mai presus de toate, a reuşit să le schimbe părerea despre ea colegilor răutăcioşi. "Cineva mi-a trimis un microscop, iar de când l-am adus la şcoală, toţi copiii care găsesc câte un gândac vin la mine şi strigă: <<Sophia, Sophia, am găsit un gândac!>> şi toţi vor să-l vedem la microscop", a povestit ea în studiul publicat.

"Am vorbit cu cea mai bună prietenă a mea şi cu sora ei despre gândaci, iar acum ele cred că aceştia sunt interesanţi, iar sora ei mi-a adus câţiva.
Cred că şi alte fete care au văzut povestea mea vor fi interesate acum să studieze gândacii"
, a mai scris Sophia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod