bikini

Au peste 50 de ani şi arată senzaţional în costum de baie. Care e secretul acestor femei



Liz Hurley: Preferă să adoarmă flămândă

Actriţa în vârstă de 51 de ani jură că nu merge la sală, dar asta nu înseamnă că nu face deloc efort: "Încerc să merg sau să alerg cu câinii în fiecare zi", a spus ea.
Ca să-şi menţină silueta pe care o etalează în selfie-urile pe care le postează pe reţelele de socializare, ea bea multă apă încălzită care îi taie pofta de mâncare. Seara preferă să adoarmă flămândă ca să mănânce bine a doua zi dimineaţă, astfel încât mâncarea să nu se transforme în grăsime care se depune pe corp. Bun, dar ce mănâncă? Nu mare lucru - seminţe, legume, peşte şi puţină carne macră, scrie Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 18 Apr 2017, 23:49
    Sport, dieta dar si multe operatii estetice :)

    Pe vedetele de mai sus, pe langa antrenamente si diete, le ajuta mult si operatile estetice si pozele care le avantajeaza. Multe dintre ele, surprinse de paparazzi, cam arata de varsta lor. Aproape orice femeie care se ingrijeste si mai triseaza putin cu interventii estetice si mai noi cu photoshop-ul, arata super.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod