bikini

Au peste 50 de ani şi arată senzaţional în costum de baie. Care e secretul acestor femei



Courteney Cox: Adoră varza Kale

Un om obişnuit ar lua o pauză după ce a suferit o fractură. Dar Courteney (52 de ani), a mărturisit că după ce şi-a rupt o mână în 2013 a ajuns să aibă braţe şi mai tonifiate acum. Ea a ascultat sfatul prietenei sale, Jennifer Aniston, care i-a spus să treacă pe cross training (îmbinarea unor exerciţii fizice complementare) ca să-şi refacă braţele.
Actriţa face dans cardio timp de 90 de minute şi poartă centură de monitorizarea a pulsului pentru a fi sigură că lucrează la intensitate maximă.
Este o alergătoare avidă, dar face şi Pilates, tenis, surfing, yoga, ciclism şi arte marţiale şi face sport de cinci ori pe săptămână.
A ţinut multe diete de-a lungul anilor, inclusiv Atkins. Legumele ei preferate sunt varza Kale, spanacul şi broccoli.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 18 Apr 2017, 23:49
    Sport, dieta dar si multe operatii estetice :)

    Pe vedetele de mai sus, pe langa antrenamente si diete, le ajuta mult si operatile estetice si pozele care le avantajeaza. Multe dintre ele, surprinse de paparazzi, cam arata de varsta lor. Aproape orice femeie care se ingrijeste si mai triseaza putin cu interventii estetice si mai noi cu photoshop-ul, arata super.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod