Au ieşit din pădure şi s-au mutat la oraş: Animalele sălbatice dau buzna pe străzi

Oricât de surprinzător ar părea, animalele sălbatice îşi părăsesc habitatul natural şi pătrund în marile oraşe. Cineva este însă tot timpul pe urmele lor.
Greu de crezut, dar în oraşele mari poţi să dai peste vulpi, bursuci, căprioare, bâtlani, şerpi, arici, broaşte, veveriţe şi tot felul de alte vietăţi. Acestea sunt "vânate" asiduu de Sam Hobson. Din fericire, el nu foloseşte o armă, ci tunul camerei foto, cu care le surprinde pentru a ni le arăta şi nouă.

Sam este un fotograf specializat în urmărirea animalelor sălbatice care se aventurează pe străzile oraşelor. De obicei, el face pozele în aceleaşi locuri şi a ajuns să cunoască bine animalele pe care le surprinde, inclusiv obiceiurile.
"Fotografiind acelaşi lucru în cadrul unui proiect, înveţi lucruri despre subiectul tău pe care nu le poţi deprinde din cărţi sau de pe internet. Aşa ajungi să gândeşti mai creativ şi să cauţi soluţii pentru a surprinde descoperirile tale într-o fotografie", a declarat el pentru Petapixel.

"Mă aşez într-un loc în fiecare noapte şi aştept până când devin parte a mediului înconjurător. Animalele devin curioase şi vin spre mine să mă cunoască. Din experienţă pot spune că animalele nu sunt deloc proaste şi pot să facă diferenţa între mine şi oricine altcineva s-ar afla acolo în locul meu.
Nu sunt obişnuite cu oamenii, dar au învăţat să mă recunoască şi ştiu că nu sunt o ameninţare pentru ele"
, a explicat fotograful.

Imaginile pe care Sam Hobson le-a publicat şi pe Instagram surprind ceea ce noi nu avem şansa să vedem - diverse animale sălbatice care vizitează noaptea oraşele, ca şi cum ar fi la ele acasă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod