Au dat în mintea copiilor şi au chemat pompierii să-i salveze

Şi adulţii adoră să se joace, dar uneori merg prea departe şi uită că au trecut anii şi au crescut. Iar atunci când îşi dau seama, nu mai au încotro şi trebuie să cheme ajutoare.
Orice vârstă ar avea, unii adulţi tot ca nişte copii se comportă. Dar faptul că se simt atât de tineri pe dinăuntru nu înseamnă că pot face orice face un copil şi din nefericire unii trebuie să se convingă de asta pe propria piele. Sfidând fizica, geometria şi bunul simţ, adulţii şi adolescenţii au o atracţie greu de înţeles pentru locurile de joacă ale copiilor şi deseori se rămână captivi "la locul faptei" până când ajung pompierii ca să-i scoată din "capcanele" în care singuri s-au băgat.

Din fericire pentru noi ceilalţi, copii sau nu pe dinăuntru, unele din aceste "isprăvi" au fost surprinse de camera foto, iar ziarul britanic Daily Mail ne arată într-o serie amuzantă ce se întâmplă când sufletul de copil trage după el un corp de adult.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod