Aţi mai pomenit aşa ceva? Magazine pentru şoareci, deschise în Suedia

Un grup anonim de artişti a deschis în oraşul Malmö, din Suedia, primul lanţ de magazine destinat şoarecilor.
Autorii acestui proiect inedit, prezentat pe Instagram sub denumirea generică Anonymouse, au observat că în Malmö nu există magazine pentru şoareci, aşa că au decis să deschidă două deodată.

Minimarketurile sunt mici la propriu, cu o suprafaţa de 70×30 cm, dar au în stoc ce le place cel mai mult rozătoarelor. Unul dintre acestea e burduşit cu alune şi mieji de nucă, celălalt oferă brânză, relatează Bored Panda.

Pe lângă interioarele care imită perfect magazinele obişnuite şi obiectele în miniatură care reuşesc să creeze o lume paralelă în care şoarecii sunt personajele principale, pe pereţi sunt lipite afişe cu concerte şi alte evenimente.
Micile detalii, lucrate cu multă migală de street artiştii anonimi, te fac să crezi că totul este real.

Atraşi de bunătăţile din magazine, şoriceii dau năvală să se aprovizioneze. Nu ştim, însă, ce părere au pisicile despre acest proiect din oraşul lor, dar n-ar fi de mirare să se posteze la intrare, pândind clienţii care sunt tocmai pe gustul lor.

Identitatea celor de la Anonymouse rămâne necunoscută, dar le puteţi admira munca pe pagina lor de Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod