Aștepți inelul pe deget, dar tu ce îi dai?

Știi secvențele acelea din filme, când îndrăgostiții stau la masă, iau cina într-un cadru romantic, iar ea parcă așteaptă cutiuța fermecată? Și mai știi cum îți crește și ție inima pentru bucuria ei?
Sigur că știi. Acum să ne gândim la rece. Noi avem pretenția să primim flori fără să fie vreo ocazie specială, avem pretenția ca bietul bărbat să-și amintească data primei întâlniri, să observe noua pereche de cercei de dimensiuni extrem de mici și eventual șuvița blondă pe care tocmai ne-am făcut-o.

Dar noi ce facem pentru ei? Asta e întrebarea!


Care sunt lucrurile mici care să conteze și pentru ei? Suntem femei, deci ființe creative! Și cum nu există femeie care să nu-și dorească un bărbat plin de suprize (plăcute), zic să lucrăm cu puterea exemplului! O idee ar fi să-ți pui întrebarea: Ce îi place? Cu un scurt brainstorming, avem deja următoarele:

1. Îi place fotbalul. Perfect. Știu un super concurs, organizat de Snickers între 24 aprilie și 18 iunie, care îl poate trimite la o super întâlnire cu Pelé pe stadionul Olimpic din Barcelona! Tot ce trebuie să faci este să încarci o poză sau un video cu cea mai bună lovitură de fotbal a iubitului tău, pe pagina de Facebook@Snickers România. Imaginează-ți ce ar însemna asta pentru el. Le va povesti tuturor prietenilor că are o super iubită și poate așa te va invita și la meciurile de fotbal. Ce poate fi mai cool pentru un microbist decât o iubită care să împărtășească aceleași pasiuni?






2. Organizează-i întâlnirile cu prietenii. Fie că vorbim despre un meci de fotbal, fie că ai văzut un super party, fii complice și trimite-l să iasă cu prietenii lui. Știu că e greu să-l lași singur, însă un bărbat care are libertate se va întoarce negreșit acasă. Sau, cel puțin, vei ști că îl va mustra conștiința mai mult dacă e tentat să calce pe bec.

3. Gătește-i mâncarea preferată.  Atunci când știi că are o zi mai plină sau mai grea, gătește-i ceva bun și nu-l cicăli. Pur și simplu, amintește-i cât de mult îl iubești și că ești acolo pentru el.

4. Cumpără-i cele mai noi gadgeturi. Dacă e fan tehnologie, nu aștepta să și le cumpere singur. Din când în când, fii tu cu un pas înaintea lui și oferă-i o surpriză.

Așadar, dacă aștepți inelul pe deget, nu uita de întâlnirea cu Pelé! Fii sigură că se lasă cu o fotografie postată pe Facebook și fii sigură că nu va lipsi întrebarea: “Cum ai făcut?”. Păi cum altfel? Cu ajutorul iubitei!

P.S. Ai voie să mănânci tu batonul de Snickers!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod