Asta se întâmplă când te pălește creativitatea în concediu!

Cele mai bune idei ne vin uneori în concediu, atunci când mintea este relaxată. Ca dovadă sunt și aceste fotografii creative care captează atenția oricui.
Când mintea este relaxată și ai o priveliște inedită în fața ochilor este mai simplu să găsești o abordare diferită și să captezi o imagine care captează atenția oricui. Da, trebuie să fii puțin mai pasionat de fotografie și să îți placă să te joci cu aparatul sau cu telefonul până când surprinzi ceea ce îți închipui tu. 

Multe persoane adoră să-și posteze toate fotografiile din concediu pe rețelele de socializare. În schimb, altele preferă să-și pună tag-uri în care să cuprindă toți cunoscuții și familia.
Indiferent din care categorie faci parte, ca să ai un album foto inedit trebuie să fii creativ. Dacă tot ai ajuns în locuri care-ți încântă sufletul și ochii, mai ai și o pasiune pentru fotografie, creativitatea ta se va dezlănțui cu siguranță. Mai ales atunci când ești foarte relaxat și te bucuri de acele momente de vis din zilele libere.

BoredPanda a realizat un astfel de album cu fotografiile de vacanță postate de diverși oameni pe rețelele de socializare. Inspiră-te din ele și găsește ideea ta genială data viitoare!
13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod