urs

Asta-i Rusia: Ursuleţul care lucrează în grădină e vedetă pe internet

Un pui de urs a fost filmat în Rusia în timp ce ajută o femeie să planteze cartofi în grădină. Felul în care îşi face treaba i-a cucerit pe internauţi, iar imaginile au devenit virale.

Evident, doar în Rusia era posibil aşa ceva: un ursuleţ adorabil sapă cu labele în pământ şi face gropi, luând exemplu de la stăpâna lui care îl îngrijeşte. Femeia planta cartofi în grădină şi făcea gropi cu o unealtă, în timp ce puiul de urs o priveşte puţin şi se apucă şi el să lucreze alături.

Animalul e pus pe treabă şi reuşeşte să facă repede groapa, dar mai aruncă din când în când şi câte o privire spre femeia de lângă el, să vadă dacă e bine cum sapă.

Potrivit Daily Mail, clipul video a fost postat sâmbătă pe reţelele de socializare, cu titlul "Ursul ajută la plantarea cartofilor - Asta-i Rusia!" şi a devenit imediat viral, adunând peste 50.000 de vizualizări, relatează cotidianul britanic.

Timp de secole la rând, ursul a reprezentat un simbol al puterii în această ţară şi atunci când s-a numit Imperiul Rus, Uniunea Sovietică sau Federaţia Rusă.

În 1980, echipa olimpică a Rusiei a folosit imaginea unui ursuleţ, pe nume Mişa, la Jocurile găzduite de Moscova, notează cotidianul britanic.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod