Ăsta-i adevărul: 35 de femei care arată că frumusețea e cu dus-întors

Dacă nu știai cât de mult te poate dezavantaja unghiul din care te pozezi sau o anumită expresie a feței, aceste femei te vor convinge că trebuie să ai grijă la fiecare detaliu. Iată cât de relativă e frumusețea!
Comparația ucide fericirea uneori - te face să vezi un lucru sau un om dintr-o altă perspectivă și nu întotdeauna aceasta corespunde cu așteptările noastre. Iar dacă e vorba de frumusețe, femeile știu foarte bine câtă durere poate provoca o comparație. Din fericire, multe dintre ele sunt relaxate în privința aspectului lor, ba chiar au puterea și plăcerea de a se autoironiza, demonstrând în felul lor că frumusețea este relativă și că este posibil, chiar trebuie, să te împaci cu ceea ce ai și să te bucuri de ceea ce ești - nimic mai simplu!

Pagina de pe rețeaua Reddit intitulată PrettyGirlsUglyFaces (FetedrăguțeFețeUrâte) asta face - ne arată tuturor, într-o manieră amuzantă, că deseori ceea ce considerăm frumos poate deveni urât.
Femeile își prezintă chipul obișnuit, pozând atractiv, iar alături ne arată și "fața lor urâtă", pe care în mod normal nu l-ar arăta public. Cu un unchi nepotrivit, de regulă pozându-se de jos în sus, sau strâmbându-se cu cele mai respingătoare grimase, ele se distrează arătându-ne că pot fi și urâte, ca orice normal care nu estre sclavul unor standarde sociale stupide.

Nu-i greu de înțeles, așadar, de ce această pagină are un succes crescând - de la 45.000 de admiratori a ajuns la 69.500, oamenii apreciind sinceritatea și spiritul de autoironie al doamnelor și domnișoarelor care demonstrează că nu moare nimeni dacă are gușă, burtă sau nasul mare.

Bored Panda a publicat o serie de imagini în care femeile ne arată ce se poate ascunde în spatele frumuseții pe care o admirăm pe rețelele de socializare și nu putem decât să le admirăm pentru sinceritatea și umorul lor!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod