Aşa se face o cerere în căsătorie: O idee perfectă care nu poate fi refuzată

Când un bărbat îşi doreşte să-i facă iubitei sale cea mai romantică cerere în căsătorie, face un plan complicat dar sigur pentru a primi un „Da“ spus din toată inima.

Dale Sharpe (34 de ani) a ţinut mult să-şi ceară iubita în căsătorie într-un mod memorabil. Atât de mult, încât i-a luat cinci ani să-şi pregătească planul. El dorea să o ceară de soţie pe Karlie (29 de ani) într-un cadru feeric, într-o seară specială, cu luminile aurorei boreale pe cer.

"N-am auzit şi n-am văzut să mai fi făcut cineva aşa ceva înainte şi doream să fie diferit de orice", a explicat Dale. El a ales un loc special pentru amândoi, în Islanda, pe care care l-au vizitat de vreo 30 de ori.

"Amândoi suntem fascinaţi de Luminile Nordului şi le fotografiam împreună, aşa că ideea ni se potrivea", a mai spus el.

N-a fost, însă, aşa uşor. Ca într-o comedie reuşită, planul a luat-o puţin razna la început: Dale a ascuns inelul într-o cutiuţă de cremă pe care a pus-o în bagajul pentru călătoria spre Islanda. Numai că greutatea bagajului era prea mare pentru a se încadra în normele zborului din Insulele Faroe spre Islanda, iar Karlie a aruncat într-un coş de gunoi cutia cu bijuteria în valoare de 4.000 de dolari, gândindu-se că se poate lipsi de o cremă.
"Mi-am dat seama abia la o săptămână după ce am ajuns în Islanda, când tot căutam inelul peste tot", a povestit tânărul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod