copil fericit

Aşa arată fericirea: Reacţia genială a unei fetiţe după ce a mâncat prima oară pizza

Poza cu fetiţa fericită după ce a mâncat pentru prima oară pizza a făcut înconjurul lumii


O femeie l-a rugat pe Jody să n-o considere ciudată, mărturisind că această fotografie a devenit imaginea de fundal de pe telefonul ei, pentru că o inspiră să vadă fericirea întruchipată.

Alţii s-au simţit părtaşi la bucuria fetiţei: "Sosul de tomate din jurul gurii ei şi braţele ridicate către o entitate divină ne arată cum ne simţim toţi #BabysFirstPizza", a scris cineva.

"Aş vrea să încerc din nou pizza pentru prima oară...

Aşa ar fi", a comentat o altă persoană. "Arată de parcă a atins iluminarea", a adăugat alt user. "Este atât de pură", a scris alt utilizator al reţelei.

După ce a primit o sumedenie de reacţii pozitive, Jody a revenit cu un mesaj: "Am văzut câteva pizerii din Chicago care au distribuit poza. Profit de ocazie pentru a vă reaminti că orice le oferiţi clienţilor voştri, aceea nu este pizza", a glumit el, făcând trimitere la rivalitatea continuă dintre pizzeriile din Chicago şi cele din oraşul său, New York.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod