copil fericit

Aşa arată fericirea: Reacţia genială a unei fetiţe după ce a mâncat prima oară pizza

Tatăl unei fetiţe a postat pe Twitter o imagine care a surprins reacţia acesteia după ce a mâncat prima oară pizza. Chipul ei spune tot!

Un bărbat din cartierul newyorkez Brooklyn a stârnit un val de reacţii pozitive după ce a postat o imagine foarte amuzantă. Jody Avirgan, în vârstă de 37 de ani, le-a arătat şi celorlalţi utilizatori fericirea fără margini pe care a trăit-o fiica lui.

Aşezată la masă într-un restaurant, mânjită de sos pe toată faţa, aceasta ţine ochii închişi şi braţele ridicate în semn de victorie, după ce a mâncat pizza pentru prima oară. "Fiica mea tocmai a gustat pizza pentru prima oară", a scris tatăl ei lângă imaginea postată pe Twitter.

Deloc surprinzător, instantaneul care surprinde bucuria micuţei s-a viralizat rapid, adunând peste 50.000 de distribuiri şi 210.000 de like-uri în câteva zile, relatează Daily Mail.

Zeci de oameni au comentat pe marginea acestei fotografii. "Imaginaţi-vă când va gusta bacon", a scris cineva. "Imaginaţi-vă când va încerca bacon cu pizza", a plus alt utilizator.

"Se roagă la zeii pizzei?", a glumit cineva. "Şi a intrat în religia Pizzei pentru totdeauna", a glumit alt user. "Jody, asta e cea mai tare poză dintotdeauna. Fără discuţii", i-a scris cineva celui mai mândru tată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod