Are 70 de ani și e în cea mai bună formă din viața ei: Care este secretul acestei femei

Norma arată incredibil la 70 de ani, după o viață în care a făcut zilnic mișcare și a băut în fiecare seară vin roșu


De două ori pe săptămână, Norma se trezește la 7.30, se schimbă în echipamentul de fitness și urcă la pas rapid kilometrul până la deal, apoi face urcarea de 60 de pași. Ajunsă sus, face două circuite de o milă (1,6 km) la pas ușor, apoi coboară și merge încet un kilometru spre casă.

La ora 9.00 este la sală și lucrează 50 de minute cu antrenorul personal.

Acesta îi propune exerciții variate care îi lucrează tot corpul.

În ce privește dieta, Norma nu mănâncă nimic după trezire. Bea două capuccino și mănâncă un cornetto mare (varianta italiană a croissant-ului) cu miere. Sare peste prânz și după ora 14.00 consumă o banană, o portocală și eventual încă un fruct de sezon.
Cina poate arăta așa - piept de pui cu cartofi, broccoli, mazăre, ciuperci în sos de soia, cu ulei de măsline, presărat cu semințe, afine și miez de nucă.


Norma adoră și pastele, salatele și legumele. "Ador uleiul de măsline și îl pun peste orice! Îmi place și blatul subțire de pizza Napoli cu anșoa, dar mănânc rar", a arătat femeia.

Doamna Williams nu obișnuiește să mai mănânce ceva între mese, dar uneori, noaptea, dacă are poftă după cină, ia o gustare: fie 2-3 biscuiți sărați, fie un amestec de alune sau afine uscate, fie șase bucăți de biscuiți de ovăz acoperiți cu ciocolată neagră sau câteva lingurițe de iaurt grecesc cu "o lingură zdravănă de miere și multe alune amestecate înăuntru".

Un alt secret important, care probabil a contat în aspectul ei: în fiecare seară, bea între o jumătate și o sticlă de vin roșu.
Obișnuia să bea chiar o sticlă și jumătate seara, dar a redus volumul în urmă cu trei ani și se simte bine așa. În plus, niciodată nu bea înainte de ora 19.00.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alain Delon 73 pe 16 Sep 2018, 09:55
    Protest ...

    Voi chiar credeti ca persoana arata de 30 de ani ? Daca vreti, va trimit eu poza cu mine, de 73 de ani si NU am anemia si flescaiala de piei pe care incearca sa le ascunda sarmana mitomana. Multa Lume Amarata ... :) Este bine ca face sport, dar exagereaza cu saritul. peste mese ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod