Are 70 de ani și e în cea mai bună formă din viața ei: Care este secretul acestei femei

Pasionată de fitness, o femeie din Marea Britanie dezvăluie cum reușește să arate la 70 de ani ca la 30.

Norma Williams, o expată britanică din provincia italiană Umbria, arată incredibil la 70 de ani. Face sport șapte zile din șapte, sare peste prânz și are grijă ca greutatea sa să rămână în jurul valorii ideale de 60 de kilograme.

Femeia, care se ocupă de închirierea unei case de vacanță, își permite să mănânce produse de patiserie la micul dejun și bea în fiecare seară vin roșu, scrie Daily Mail. Norma, care trăiește în Italia cu soțul său, Laurie, în vârstă de 80 de ani, a detaliat într-un articol publicat de Quora cum reușește să arate atât de tânără la vârsta ei.

Recunoscând că a fost binecuvântată cu un corp care se menține subțire, ea spune că să arăți bine nu înseamnă neapărat să ai dimeniunile unui supermodel: "Pentru mine, o siluetă ideală este un corp subțire fără exces de grăsime, o talie bună, un abdomen plat (unele dintre noi vor avea mereu o burtică) și să fii tonifiată din cap până-n picioare", a explicat Norma.

"O formă excelentă nu înseamnă să fii definită de înălțime sau de tipul corpului tău. Poți fi mică sau înaltă. Poți să ai forme sau să fii dreaptă de sus până jos (...). Sau poți să fii între cle două modele. Deci nu vorbesc aici de stereotipurile din lumea modelelor. Vorbesc de corpul pe care toate îl recunoaștem că este perfect când îl vedem", a precizat femeia înainte de a detalia în ce constă rutina sa zilnică de întreținere.

În primul rând, un amănunt important: de la vârsta de 20 de ani, Norma Williams a făcut în fiecare zi mișcare.
La fiecare câteva luni, își schimbă exercițiile, care de obicei includ și sesiuni de Zumba pe cont propriu, dar și cu antrenor personal, pentru a fi sigură că a prins bine mișcările pe care trebuie să le facă. Uneori, își mai ia câte o zi liberă. Dar asta uneori...

De cinci ori pe săptămână, Norma se trezește la 7.30 dimineața. Se îmbracă în echipamentul de sport și iese la o plimbare în ritm rapid de un kilometru, apoi face o urcare de 60 de pași. În vârful dealului, face șase ture de o milă (1,6 km) de mers rapid.
Apoi face drumul înapoi spre casă, un kilometru de mers lejer.

Urmează dușul și se schimbă pentru a începe să lucreze. Spre prânz, ea mai face o plimbare, cu soțul ei, Laurie - un kilometru de mers și cei 60 de pași în urcare. În vârful dealului, face de două ori circuitul de o milă, la un ritm ușor. Apoi coboară spre casă, încă un kilometru.

"Dacă am o jumătate de kilogram în plus peste greutatea mea ideală de 60,5 kilograme, repet urcarea și apoi circuitul de milă", a punctat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alain Delon 73 pe 16 Sep 2018, 09:55
    Protest ...

    Voi chiar credeti ca persoana arata de 30 de ani ? Daca vreti, va trimit eu poza cu mine, de 73 de ani si NU am anemia si flescaiala de piei pe care incearca sa le ascunda sarmana mitomana. Multa Lume Amarata ... :) Este bine ca face sport, dar exagereaza cu saritul. peste mese ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod