Aproape vedete: 7 oameni obişnuiţi care poartă nume celebre

Un fotograf le-a dat ocazia unor oameni obişnuiţi care au nume faimoase să se simtă ca nişte staruri.

Troy Goodall, un fotograf din Noua Zeelandă, a publicat pe Instagram un proiect artistic inedit, intitulat sugestiv, "Aproape celebri". El a fotografiat oameni obişnuiţi care poartă numele unor celebrităţi în ipostaze tipice pentru acestea. Mai precis, un tip pe care îl cheamă Michael Jordan a pozat sub un panou de baschet, iar altul, pe care îl cheamă Jackie Chan şi e din oraşul neo-zeelandez Auckland, a pozat într-o scenă de arte marţiale.

"Toţi au nişte poveşti incredibile.

Unii au fost luaţi peste picior când au vrut să facă o rezervare la restaurant, alţii au fost asaltaţi de fani şi de presă la ieşirea din hotel în timp ce erau în vacanţă. E greu să trăieşti cu un nume celebru!", a declarat autorul proiectului.

Realizată în colaborare cu un brand important din Noua Zeelandă, seria fotografică include şapte persoane cu nume celebre. Aşadar, faceţi cunoştinţă cu Ben Affleck din Dunedin, Julia Roberts din Tauranga, Anthony Hopkins din Wellington, Michael Jordan din Kelston, Jackie Chan din Auckland, Clint Eastwood din Pukekohe şi Sarah Jessica Parker din Warkworth.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod