Animalele au suflet mare: Căţeaua care a adoptat 8 purceluşi

Instinctul de mamă nu are limite. O dovedeşte o nouă întâmplare în care animalele ne oferă o lecţie surprinzătoare despre solidaritate.
Când Wes Trevor, proprietarul fermei Spectrum Plants Gold Coast din Australia, a descoperit opt purceluşi abandonaţi, n-a ezitat nicio clipă: a luat repede puii deshidrataţi şi nemâncaţi şi i-a dus la adăpost. Le-a dat hrană specială, pentru a-i pune pe picioare, şi totul părea sub control. Apoi s-a întâmplat ceva neaşteptat.

Treasure, căţeaua lui din rasa boxer, a văzut purceluşii. Dar în ciuda aspectului său fioros, instinctul matern a fost atât de puternic încât i-a îndrăgit pe loc şi i-a adoptat.
A început să aibă grijă de ei ca şi cum ar fi fost puii săi, iar acum toată ziua e nelipsită de lângă cei opt năzdrăvani. Curând, Treasure a început să aibă lactaţie şi îşi alăptează toată ziua puii adoptivi, relatează publicaţia australiană Gold Coast Bulletin.

Omul s-a crucit când a văzut minunăţia din ograda lui, dar a fost şi fericit să ştie că purceii sunt în siguranţă. Cea mai mulţumită este fiica lui Trevor, care se joacă cu cei opt micuţi rozalii şi le face fotografii.


Fermierul a vorbit cu un veterinar pentru a se asigura că laptele de câine este sigur pentru purceluşi, iar acesta i-a explicat că totul e în regulă, pentru că puii au o alimentaţie nutritivă, atât timp cât nu o rănesc pe "mama" adoptivă.

Întâmplarea consemnată de publicaţia australiană demonstrează încă o dată că animalele sunt creaturi minunate care ne pot surprinde plăcut. Uneori chiar mai mult decât o pot face unii oameni.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod