Amber Le Bon, imaginea Karen Millen Primăvară/Vară 2013

Amber este fiica cea mare a celebrului model Yasmin Le Bon şi a soţului său, Simon Le Bon, solistul trupei Duran Duran. Cu asemenea părinţi faimoşi, a fost o alegere firească pentru Amber, care a moştenit frumuseţea mamei sale şi creativitatea tatălui, să îşi aleagă o carieră în modelling. Înaltă şi graţioasă, spontană, dar în acelaşi timp echilibrată, lui Amber i-a fost uşor să iasă din umbra părinţilor si să-şi facă propriul nume.
Amber a reuşit să atragă atenţia foarte repede în industria modei- ea a pozat pentru mulţi clienţi prestigioşi precum: American Vogue - fotografiată de Norman Jean Roy, British Vogue, German Vogue, Teen Vogue, Tatler, Harper’s Bazaar şi Tank.  A reuşit să-şi creeze legături puternice cu unii dintre cei mai cunoscuţi designeri. Fiind preferata familiei Moschino, Amber a ajuns ambasadoarea brandului Cheap and Chic şi, mai recent,  a brandului Diesel. Fotografiată de Terry Richardson, Amber a fost imaginea Smashbox şi imaginea Vanessa Gounden.

Înţelegerea artei fotografice şi pasiunea pentru modă au născut colaborări palpitante si foarte avantajoase, ea pozând, printre alţii, pentru: Luis Sanchez, Phil Poynter, Vanina Sorrentti, Anders Overgaard, Steve Hiett, David Oldham, Jacob Sutton, Freddie Helwig, Rankin and Bryan Adams.
Amber este interesată de artă, în toate formele sale, şi poate fi văzută cel mai adesea cu un caiet de schiţe în mână. Ȋmpărtăşeşte pasiunea mamei sale pentru haine şi moda vintage şi nu se sfieşte să recunoască ca nu de puţine ori a împrumutat haine din garderoba mamei.

Dragostea pentru modă şi entuziasmul său pentru această industrie au determinat-o ca, pentru moment, sa aleagă o carieră în modeling. De asemenea, având şi ureche muzicală, Amber poate fi văzută şi în postura de Dj la evenimentele importante de pe întreg mapamondul.  Ȋn prezent locuieşte în Londra, dar Amber este pe drumul ei spre recunoaşterea internaţională.
Aşa că, fiţi pregătiţi! O să tot auziţi de Amber anul acesta!

Sezonul acesta, Gemma Metheringham, directorul de creație Karen Millen s-a concentrat pe realizarea unei colecţii contemporane cu linii simple, însă încrezătoare și ultra-feminină. Colecția a fost construită pe linii simple, cu accent pe piese moderne, urbane. Construită mai degrabă pe mai multe straturi, decât pe o tematică anume, colecţia cuprinde de la volume fluide subtile la linii ferme, de la detalii futuristice până la accente aerodinamice, de la influenţe moderne ale alor anilor 60 până la siluetele inspirate de japonezi.

Este sezonul pieselor unice, iar jacheta este elementul cheie pentru crearea unui look de impact, dar versatil în acelaşi timp.
Printre piesele statement ale colecției se numără jacheta biker din tweed, jacheta cu imprimeu floral din brocart, sacoul galben-verzui, dar și jachetele biker în culori puternice de vară precum galben-neon şi corai îndrăzneţ. Jacheta biker şi sacoul sunt elementele principale care au fost reinventate în culori puternice şi materiale fluide în acest sezon. Rochia este baza oricărui look rafinat, așadar aceasta nu lipsește din colecția pentru noul sezon: de la rochiile peplum în nuanţe moderne până la rochii uni care urmăresc linia corpului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod