Albă ca Zăpada există: Povestea fetiţei albinoase pe care se bat agenţiile de modele

O fetiţă care are albinism este supranumită „Albă ca Zăpada“, datorită părului ei alb şi a pielii ca de porţelan, a devenit foarte căutată de agenţiile de modelling.
Micuţa, al cărei nume este Nariiana, s-a născut în regiunea siberiană Iakuţia, şi toţi membrii familiei sale, etnici iakuţi, au părul negru. Ea e singura blondă, cu un păr izbitor de alb şi cu pielea ca de porţelan, scrie presa locală citată de ziarul britanic Daily Mail. Mama sa a refuzat mai multe solicătări din partea unor agenţii de modelling, pentru că aceasta nu vrea ca fetiţa sa să înceapă atât de curând o astfel de carieră.

Fotografiile surprind contrastul dintre micuţa "Albă ca Zăpada" şi sora ei mai mare cu 6 ani, Karina, care are părul negru, ca toată familia.

Părinţii fetiţei, Elena şi Albert, spun că Nariiana este primul albinos din ambele ramuri ale familiei.
Femeia a declarat că fiica sa ar vrea să fie model, dar se concentrează acum pe hobby-urile caracteristice copilăriei. "Am primit multe oferte de la agenţii de modelling şi de publicitate, dar nu vrem ca ea să muncească de acum. În timpul liber îi place să danseze şi să deseneze", a spus Elena.

"Când o să mai crească, va alege ceea ce doreşte pentru ea. Acum, când o întreb, spune că vrea să fie model", a adăugat mama fetiţei.

De ce se bat agenţiile pentru o fetiţă care arată diferit? Explică fotograful Vadim Rufov: "Este cea mai neobişnuită persoană pe care am întâlnit-o.
Este albinoasă şi e incredibil de artistică. A petrecut două ore pozând pentru mine. Din secunda în care ne-am întâlnit, am început să vorbim de parcă ne ştiam de mult timp. Ochii ei nu strălucesc, dar, cu toate astea, imaginile au ieşit grozav, le iubesc."


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan bog pe 23 Apr 2017, 11:41
    păi

    Alba ca Zapada din poveste avea parul negru ...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod