pisica

Ai mai văzut aşa ceva? Cum îşi salută o pisică stăpâna - VIDEO

O felină foarte deşteaptă demonstrează că pisicile pot fi dresate. Ea îşi salută stăpâna cu o serie de mişcări învăţate pe de rost.

Cine spunea că pisicile nu pot fi dresate? Şi că pisicile negre aduc ghinion? Deşi sunt animale apriori independente şi au o personalitate foarte greu de supus, pisicile pot fi ascultătoare şi atunci când sunt sătule, nu doar când au un interes imediat, aşa cum sunt deseori "acuzate".

O înregistrare video postată marţi pe YouTube demonstrează nu doar că pisicile negre nu aduc ghinion, ci că pot fi nişte companioni ieşiţi din comun.

Imaginile arată o femeie care stă aşezată pe podea, cu picioarele încrucişate, în timp ce întinde palma stângă spre pisica sa.

În clipa următoare, stăpâna şi pisica încep un joc surprinzător - pisica o atinge cu lăbuţa pe palmă, apoi femeia îşi răsuceşte palma şi animalul adorabil o atinge din nou cu lăbuţa.

Stăpâna trece apoi la următoarea fază a jocului: ea întinde ambele palme, iar pisica le atinge cu lăbuţele, aşa cum fac oamenii.

Finalul este apoteotic, demonstrând încă o dată cât de inteligente sunt pisicile şi că răbdarea pe care trebuie să le-o acorzi nu rămâne nerăsplătită.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod