Ai mai văzut aşa ceva? Cum îşi salută o pisică stăpâna - VIDEO

de Daniel Dumitrescu, 23 Februarie 2018
pisica

O felină foarte deşteaptă demonstrează că pisicile pot fi dresate. Ea îşi salută stăpâna cu o serie de mişcări învăţate pe de rost.

Cine spunea că pisicile nu pot fi dresate? Şi că pisicile negre aduc ghinion? Deşi sunt animale apriori independente şi au o personalitate foarte greu de supus, pisicile pot fi ascultătoare şi atunci când sunt sătule, nu doar când au un interes imediat, aşa cum sunt deseori "acuzate".

O înregistrare video postată marţi pe YouTube demonstrează nu doar că pisicile negre nu aduc ghinion, ci că pot fi nişte companioni ieşiţi din comun.

Imaginile arată o femeie care stă aşezată pe podea, cu picioarele încrucişate, în timp ce întinde palma stângă spre pisica sa.

În clipa următoare, stăpâna şi pisica încep un joc surprinzător - pisica o atinge cu lăbuţa pe palmă, apoi femeia îşi răsuceşte palma şi animalul adorabil o atinge din nou cu lăbuţa.

Stăpâna trece apoi la următoarea fază a jocului: ea întinde ambele palme, iar pisica le atinge cu lăbuţele, aşa cum fac oamenii.

Finalul este apoteotic, demonstrând încă o dată cât de inteligente sunt pisicile şi că răbdarea pe care trebuie să le-o acorzi nu rămâne nerăsplătită.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod