găină

Ai mai pomenit aşa ceva? O găină cântă la pian - VIDEO

Credeai că ai văzut toate minunăţiile din lume şi nimic nu te mai poate surprinde? Ei bine, o găină care cântă la pian o melodie patriotică n-ai mai pomenit!

Animalele ne uimesc cu abilităţile lor şi cu capacitatea de a se adapta şi de a învăţa de la noi lucruri noi. Vedem în fiecare zi necuvântătoare capabile să facă ceea ce nu credeam că sunt în stare, dar, serios, o găină să cânte la pian?! E posibil aşa ceva?

Ei bine, se poate. Sunt oameni care nu pot cânta la acest instrument, dar o găină reuşeşte să interpreteze câteva note dintr-o melodie patriotică americană. Cu multă imaginaţie şi mai ales cu enorm de multă răbdare, cineva a reuşit să o înveţe să apese cu ciocul clapetele potrivite ale claviaturoi şi a înregistrat-o în timp ce pe fundal se aude melodia "America the Beautiful".

Există, însă, cel puţin un "truc" în această înregistrare video: găina a fost dresată să se orienteze după luminile roşii care apar pe sub fiecare clapetă care trebuie apăsată.

Dar asta nu scade cu ceva din impresia excelentă pe care o lasă "interpreta" înaripată.

Găina din rasa Brahma Bantam se numeşte Jogku şi trăieşte în localitatea Germantown, din statul american Maryland, şi i-a luat două săptămâni să înveţe să cânte la pian, relatează Huffington Post.

 



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod