Adevărul despre siluetele perfecte: Cum arată în realitate dependentele de fitness - FOTO

Nu tot ce vedem pe Facebook şi pe Instagram arată atât de bine cum pare. Iată cum sunt în realitate siluetele sculptate din imaginile postate pe reţelele de socializare.

Când vezi imaginile pe care bloggeriţele pasionate de fitness le postează pe internet, simţi că te apucă depresia - numai linii perfecte, abdomene, braţe şi picioare tonifiate, fără pic de grăsime, fără celulită! Dar realitatea este un pic diferită sau chiar mai mult.

În multe din cazuri, tinerele care se laudă online cu un trup de vis ascund multe defecte şi imperfecţiuni fizice pe care le şterg repede prin editarea imaginilor. Colăceii de grăsime, postura greşită, abdomenul netonifiat şi celulita de pe picioare dispar ca prin minune, prin ajustări bine aplicate.

De multe ori, însă, imaginile făcute la distanţă de numai câteva secunde sau minute le dau de gol pe tinerele care se laudă cu reuşitele lor la fitness, dovedind că trişează. Şi trişează serios, nu glumă!

Imaginile publicate de Bored Panda prezintă clar diferenţele dintre adevăr şi "mitologia online" şi te ajută să priveşti cu mai multă circumspecţie "poveştile de succes" de pe reţelele de socializare ale fanaticilor fitnessului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod