Adevărul despre câini şi pisici: Dovada că sunt cei mai buni prieteni!

Nu-i adevărat că pisicile şi câinii nu se suportă, cel puţin nu întotdeauna! Aceste imagini demonstrează că între ei se poate lega o prietenie incredibilă.
Această poveste este reală şi contrazice toate prejudecăţile despre câini şi pisici. Watson şi Kiko sunt doi golden retriever masculi, iar Harry e o pisică bleguţă, cum o descrie stăpânul său, care nu poate trăi fără prietenii ei cei mai buni. Orice ar crede lumea, cei trei camarazi trăiesc într-o armonie perfectă, mănâncă împreună, dorm împreună şi se joacă fără să aibă vreo dispută. Nu există conflicte între ei, ci doar bună dispoziţie şi înţelegere, dacă puteţi crede aşa ceva!

Stăpânul lor, Hidreley Diao, în vârstă de 23 de ani, îi fotografiază în fiecare zi, în cele mai adorabile ipostaze, iar imaginile de pe Instagram sunt apreciate de o mulţime de admiratori.
Fotografiile au un succes atât de mare, încât acesta a realizat şi un calendar cu cele mai frumoase imagini ale celor trei prieteni nedespărţiţi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod