Această femeie are 54 de ani, dar arată de 20. Care e secretul ei?

femeie ani
Pamela dovedeşte că nu este nevoie de operaţii estetice ca să arate extraordinar la 54 de ani. E suficient să ai grijă de tine, spune ea


"Un pumn de alune este, de asemenea, o gustare bună ca să mă alimentez în zilele aglomerate! Evit mult zahărul sau produsele făinoase care îmi pot crea probleme cu stomacul. Pun multe condimente în mâncare, precum ghimbirul, chimen şi turmeric, pentru că acestea acţionează ca suplimente alimentare. La cină mănânc de obicei peşte gras, pui organic sau friptură, servite cu multe legume", a mai spus Pamela Jay.



"Încerc să urmez regula 80/20 - sunt strictă cu mine 80% din timp, dar îmi permit şi mici derapaje, cum ar fi câteva pătrăţele de ciocolată neagră organică dacă simt că mi-e poftă", a mărturisit "tânăra" de 54 de ani.

Uleiul de cocos şi alimentaţia nu sunt însă suficiente pentru a arăta cu 20 de ani mai puţin. În fiecare zi, Pamela are grijă să se hidrateze corespunzător, aşa că bea multă apă filtrată, iar dimineaţa face yoga şi îşi încheie ziua cu meditaţie.
Merge la sală o dată pe săptămână pentru a-şi lucra muşchii, se duce la saună şi face duşuri reci ca să-şi menţină pielea tonifiată. Iar o dată pe săptămână face o baie de detoxifiere, punând în apă cristale de sare de Himalaya, dar îşi aplică şi măşti pentru ten şi păr, relatează Daily Mail.

"La urma urmei, dieta curată şi stilul de viaţă fac diferenţa - dacă aş mânca nesănătos toată ziua, probabil că n-aş arăta şi nu m-aş simţi aşa bine. Mereu am arătat mai tânără pentru vârsta mea, dar evident am îmbătrânit frumos.
Şi cred că râsul este foarte bun. Am un simţ neobişnuit al umorului şi râd tot timpul, încerc să văd mereu partea pozitivă a vieţii"
, a mărturisit ea.

Faptul că arată aşa tânără nu este mereu un lucru bun pentru Pamela, deşi pare greu de crezut că pot fi şi neajunsuri. Fiind o femeie singură, ea a încercat să aibă o relaţie, dar la întâlniri se trezea mereu că bărbaţii erau mult mai tineri decât ea: "Cei mai mulţi erau pe la 30 de ani. Când le spuneam câţi ani am erau cam derutaţi şi apoi le povesteau uimiţi prietenilor lor.
Credeau că e de la machiaj, mă priveau neîncrezători - de câteva ori a trebuit să le arăt permisul de conducere!"

"Nu-s perfectă şi nu cred că arăt chiar aşa de tânără cum spune lumea, dar sunt mândră de mine", a mai spus Pamela.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Octombrie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicu pe 21 Oct 2016, 23:25
    varsta si vederea

    Autorul comentariului sta prost rau cu vederea. Femeia aia de douazeci de ani pe care o vede el nu e cea din poza, care are sigur peste varsta doamnei Iohannis, cu photoshop cu tot

    0
    0

  • eu maa pe 20 Oct 2016, 13:37
    mda

    arata super pt varsta ei, dar de 40 nu de 20...!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod