Academia de mâţe: Primul canal live non-stop cu pisici - VIDEO

Doi iubitori de pisici din statul american Illinois au creat pe YouTube primul canal care emite live, fără întrerupere, imagini cu felinele adorabile, intitulat sugestiv: Academia de pisici.

Canalul a fost înfiinţat de un grup de voluntari americani care se ocupă cu salvarea şi îngrijirea puilor de pisică abandonaţi, pe care îi încredinţează spre adopţie. Ei au fondat Academia de pisici, despre care spun că este locul "unde pisicuţele învaţă să devină pisici"

Academia este condusă de doi pasionaţi, care au început proiectul în mai 2015. Susţinuţi de donaţiile primite lunar printr-o platformă de caritate, ei iau pisici gestante oferite de un centru de protecţie a animalelor şi le găzduiesc, ajutând puii să crească şi să se adapteze la lumea înconjurătoare.



Pisicile au hrană şi apă la discreţie, dar şi jucării. De asemenea, ele se bucură de interacţiunea umană, în ceea ce se cheamă "academy room", acolo unde sunt îngrijite şi încearcă să se familiarizeze cu diverse situaţii noi şi cu alte animale. În felul acesta, voluntarii pregătesc pisoiaşii pentru viaţa de adult.

Animăluţele sunt supravegheate video non-stop, astfel că oricine poate vedea cum cresc puii. Practic, dacă n-ai pisică, te poţi uita cât vrei la aceste exemplare, urmărindu-le cum dorm, cum se joacă şi cum cresc.
Monitorizarea video îi ajută pe cei care urmăresc imagini cu pisici să se relaxeze şi să scape de stres, dar are şi rolul de a descoperi persoane dornice să le adopte.

Până acum, Kitten Academy a ajutat zeci de pisicuţe să ajungă pe mâini bune. "Locatarii" academiei sunt atât de drăgălaşi, încât niciunul nu a rămas fără un stăpân primitor.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod